SEB Esthetique

Salonul Expozitional Beauty, 24-26 Mai 2013


Prezentare Manifestare


Dupa avansate cercetari de piata, in urma analizei statisticilor si, totodata, drept urmare a feedback-ului pozitiv primit din partea firmelor ce activeaza in domeniu, CCINA Constanta organizeaza, in premiera la nivel regional in Romania, SEB - Salon Expozitional Beauty, un eveniment modern, actual, interactiv şi complex din segmentul beauty & lifestyle, ce are ca scop reunirea sub acelaşi acoperiş a producătorilor, distribuitorilor, importatorilor, retailerilor de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO.

Evenimentul îşi propune să atingă două laturi foarte importante, nişa clienţilor finali, interesaţi de noile produse, inovaţii în domeniul estetic şi segmentul profesioniştilor în domeniu, întotdeauna în căutarea celor mai noi soluţii, produse şi tehnici de înfrumuseţare

1. Clientii finali: evenimentul este destinat în general femeilor cu vârste cuprinse între 15 – 50 de ani, la nivel regional existând peste 355.000 de femei în mediul urban, dintre acestea peste 125.000 având venituri medii şi peste medie.

2. Agentii comerciali: Din punct de vedere al profesioniştilor din domeniu, evenimentul îşi canalizează atenţia asupra atragerii ca vizitatori a reprezentanţilor celor mai importante companii de servicii care îşi desfăşoară activitatea în regiunea de S-E a tarii, peste 2500 de agenti comerciali.

Prin organizarea sa în staţiunea Mamaia, evenimentul vă deschide oportunitatea atingerii precise a unui segment de public atractiv şi nou, concentrat din punct de vedere geografic într-o regiune cu o putere financiară atractivă.

Stabilirea unor parteneriate noi


SEB Esthétique este un prilej desăvârşit pentru Dvs. de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, reprezintă platforma ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru descoperirea celor mai inovatoare şi exclusiviste produse, accesorii şi tratamente profesionale destinate înfrumuseţării şi sănătăţii.

realizat de ThinkFree.ro