SEB Esthetique

Salonul Expozitional Beauty, 24-26 Mai 2013


Despre SEB


SEB Esthétique – SALON EXPOZIŢIONAL BEAUTY – este un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, ce are ca scop reunirea sub acelaşi acoperiş a producătorilor, distribuitorilor, importatorilor, retailerilor de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumuseţare, al segmentului wellness-spa şi nutriţiei BIO.

SEB Esthétique, organizat în premieră la nivel regional în România, oferă un grad mare de atractivitate atât pentru publicul larg, cât şi pentru cel specializat.

Evenimentul se desfăşoară pe nouă secţiuni reprezentative pentru domeniile pe care le înglobează şi cuprinde, de la lansări de produse şi inovaţii în beauty & lifestyle, sfaturi şi diagnosticări gratuite oferite de specialiştii participanţi la eveniment, până la tombole şi concursuri cu premii generoase.

Punctul forte al expoziţiei stă în tematica variată pe care o oferă, la care se adaugă demonstraţii ale specialiştilor destinate tratamentelor cosmetice şi îngrijirii tenului şi corpului, tehnicilor pentru make-up permanent, tehnicilor revoluţionare în domeniul manichiurii şi pedichiurii şi workshop-uri tematice pe subiecte actuale din domeniu.

SEB Esthétique este un prilej desăvârşit pentru expozanţi de a stabili noi contacte importante, de a încheia parteneriate, reprezintă platforma ideală pentru realizarea schimbului de informaţii şi pentru descoperirea celor mai inovatoare şi exclusiviste produse, accesorii şi tratamente profesionale destinate înfrumuseţării şi sănătăţii.

Prin organizarea sa în staţiunea Mamaia, evenimentul le deschide participanţilor oportunitatea atingerii precise a unui segment de public atractiv şi nou, concentrat din punct de vedere geografic într-o regiune cu o putere financiară atractivă.

SEB Esthétique reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor şi nota aparte în care fiecare dintre noi se bucură de spectacolul Frumuseţii!

realizat de ThinkFree.ro